Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Πυ ροβο λισμοί σε έπαυλη στην Κρήτη - Πληροφορίες για έναν 55χρονο τραυματία

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Μάϊου, για πυροβολισμό που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα σε βίλα στην περιοχή Τρία Μοναστήρια

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Μάϊου, για πυροβολισμό που σημειώθηκε σε περιοχή του Ρεθύμνου αναφέρει το neakriti.gr.

Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της αστυνομίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πυροβολισμός οδήγησε σε τραυματισμό αγνώστου στο πόδι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτυλίχθηκε διένεξη μεταξύ δυο ατόμων από το Ρέθυμνο, σε βίλα στην περιοχή Τρία Μοναστήρια, που για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, οδήγησε στον πυροβολισμό.

Συναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ρέθυμνο της Κρήτη, λόγω ενός πυροβολισμού που σημειώθηκε σε έπαυλη.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 75χρονος φέρεται να πυροβόλησε 55χρονο, τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Πληροφορίες του neakriti αναφέρουν ότι αρχικά εκτυλίχθηκε διένεξη και καυγάς μεταξύ των δυο ανδρών από το Ρέθυμνο, κοντά σε βίλα στην περιοχή Τρία Μοναστήρια.

Το επικρατέστερο σενάριο, το οποίο εξετάζει η ΕΛΑΣ και φέρεται να πυροδότησε το ένοπλο επεισόδιο, είναι η ύπαρξη κτηματικών διαφορών ανάμεσα στους δυο άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ την ίδια στιγμή, ο 75χρονος αναζητείται από τις Αρχές.

Πηγή ➤https://eleftherostypos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου