Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: Την ενοχή του 34χρονου για το διπλό φονικό πρότεινε ο εισαγγελέας Σε δις ισόβια και 6,5 χρόνια φυλάκιση καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Την ενοχή του 34χρονου για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα την Άνοιξη του 2021 πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας. Ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι δεν θυμόταν πώς σκότωσε την 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της.

Ο εισαγγελέας έδρας του μικτού Ορκωτού δικαστηρίου Καρδίτσας ζήτησε την ενοχή του 34χρονου κατηγορούμενου για τη διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα, πριν από 14 μήνες

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο δικαστικός λειτουργός πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος ο 34χρονος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο (για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο και κατά συρροή, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, καθώς και για ενδοοικογενειακή βία – σωματική βλάβη κατά συρροή) και το δικαστήριο διέκοψε για να αποφασίσει.

Υπενθυμίζεται ότι το διπλό φονικό συνέβη στις 5 Απριλίου 2021 στη Μακρινίτσα, στο πατρικό σπίτι της 28χρονης εν διαστάσει συζύγου του δολοφόνου, Κωνσταντίνας Τσάπα, μητέρας ενός παιδιού 4 ετών σήμερα και του 30χρονου αδερφού της, Γιώργου Τσάπα.

Την Τρίτη (28.06.2022), η δίκη συνεχίστηκε με την κατάθεση ως μάρτυρα υπεράσπισης της γιαγιάς του 34χρονου δράστη, ενώ ο κατηγορούμενος στην απολογία του κατέθεσε ότι δεν θυμόταν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαχαίρωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδερφό της.


Σε δις ισόβια και 6,5 χρόνια φυλάκιση καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας τον 34χρονο Βολιώτη, δράστη της άγριας δολοφονίας της 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα και του 29χρονου αδελφού της Γιώργου στις 5 Απριλίου 2021 στη Μακρινίτσα.


Πηγή ➤https://www.newsit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου