Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Έτσι δρούσε ο δραπέτης ληστής που συνελήφθη στον Άγιο Δημήτριο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Φορώντας άλλοτε γυαλιά και τζόκεϋ καπέλο και άλλοτε κράνος, για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο ηλικίας 31 ετών ληστής, εισέβαλε σε επιχειρήσεις και με την απειλή πιστολιού ή μαχαιριού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αφαιρούσε χρήματα.

Ο άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (29/7) μετά από μια ακόμη ληστεία σε μίνι μάρκετ στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος εγκλήματος κατά ιδιοκτησίας της ασφάλειας Αττικής.

Για τη μετάβαση του στα καταστήματα και για τη διαφυγή του χρησιμοποιούσε κλεμμένες μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού τις οποίες είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάστηκαν 17-περιπτώσεις ληστειών, 12 τετελεσμένες και 5 απόπειρες, εκ των οποίων 12 σε πρατήρια υγρών καυσίμων , 3 σε σούπερ μάρκετ, 1 σε κέντρο αισθητικής, 1 σε βάρος πεζού και 4- κλοπές μοτοσυκλετών.

Κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί για παραβάσεις του Νόμου «περί Ναρκωτικών», «περί όπλων», «κλοπές κατά συναυτουργία», «Απειλή», «Παραβίαση Δικαστικής Απόφασης», «Απόδραση κρατουμένου» και «Σύσταση εγκληματικής Οργάνωσης που διέπραττε ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση».

Ο 31χρονος είχε δραπετεύσει στις 10 Ιουλίου του 2022 μετά από άδεια που είχε λάβει.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου