Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Εγκλημα στη Ζάκυνθο: Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του Η 40χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, όπου και εξέπνευσε

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ένας άνδρας 51 ετών, αλβανικής καταγωγής, αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς χθες μετά τα μεσάνυχτα, μαχαίρωσε την 40 ετών σύζυγό του στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης, μετά από καβγά, ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, ενώ κατόπιν της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό.

Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.


Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: Στα χέρια της ΕΛΑΣ «έπεσε» λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας  ο 51χρονος που σκότωσε την 40χρονη σύζυγο του.   

Το ζευγάρι φαίνεται πως αντιμετώπιζε προβλήματα ενδοοικογενεικής βίας καθώς το θύμα πριν περίπου έναν μήνα στις 18 Ιουνίου 2022 είχε καταφεύγει στην αστυνομία για να ζητήσει προστασία. Τότε ασκήθηκε μήνυση ενώ στον 51χρονο τέθηκαν περιοριστικά μέτρα να μην μπορεί να την πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Όλα ξεκίνησαν εχθες το βράδυ, ο δράστης πήγε και πάλι στο σπίτι της συζύγου του, την ξυλοκόπησε και εκείνη έφυγε τρέχοντας, όπου πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα, για να του υποβάλει μήνυση. Γυρίζοντας στο σπίτι, ο δράστης την περίμενε, την ξυλοκόπησε και πάλι κι αμέσως μετά, με ένα μαχαίρι της κουζίνας της κατάφερε απανωτά χτυπήματα μέχρι που την άφησε νεκρή. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου