Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Πυ ρο βο λισμοί μέρα-μεσημέρι στην πλατεία Βάθη με δυο τραυματίες.....μεταξύ τριών αλλοδαπών Δείτε φωτογραφίες

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Προηγήθηκε έντονη λογομαχία μεταξύ τριών αλλοδαπών - Βρέθηκαν τρεις κάλυκες στο σημείο - Ασθενοφόρο παρέλαβε τον ένα τραυματία για τη μεταφορά του στο ΚΑΤ - Ο άλλος έφτασε πεζός στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε μέρα - μεσημέρι στην πλατεία Βάθη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί έπεσαν στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Μάρνης, στις 14:52. 

Πριν τους πυροβολισμούς και σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ τριών ανθρώπων κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ακολούθως, ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε κατά των άλλων δυο, τους οποίους τραυμάτισε, έκρυψε το όπλο και διέφυγε με ΙΧ προς άγνωστη κατεύθυνση.  

Μετά τους πυροβολισμούς, ο ένας τραυματίας, 22 ετών, έπεσε στο έδαφος, μέχρι τη στιγμή που κατέφτασε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο ΚΑΤ. 

Ο έτερος τραυματίας, 27 ετών, έφτασε μόνος του, πεζός, στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας, όπου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες, ενημέρωσε για το περιστατικό, με συνέπεια να ειδοποιηθεί και η Αστυνομία.  




Στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες, με την αστυνομία να έχει αρχίσει τη συλλογή στοιχείων.

Πηγή ➤ https://www.protothema.gr


1 σχόλιο: