Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Για μία κοπέλα που γνώρισαν το καλοκαίρι έπαιξαν ξύλο οι 10 αν ήλικοι που συνελήφθησαν – Πώς έκλεισαν το ραντεβού

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Για τα μάτια μιας κοπέλας έδωσαν το αιματηρό ραντεβού τους στο Χαλάνδρι δύο παρέες ανηλίκων, 10 εκ των οποίων συνελήφθησαν νωρίτερα σήμερα (30/12) από την ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι σε μια παραλία στην περιοχή της Λούτσας, όπου οι ανήλικοι είχαν εντοπίσει μια νεαρή κοπέλα που έκανε μπάνιο και άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους, ποιος θα την διεκδικήσει.

Έκλεισαν το ραντεβού για ξύλο μέσω social media

Μέσω των social media συνέχισαν οι καυγάδες και οι αντεγκλήσεις για όλους τους επόμενους μήνες και χθες έδωσαν «ραντεβού» στο Χαλάνδρι για να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους.

Στο περιστατικό, οι ανήλικοι έβγαλαν μαχαίρια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών. Οι τραυματίες διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και συνελήφθησαν μαζί με τους υπόλοιπους 8, αφότου έλαβαν εξιτήριο.

Όταν οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής, αποκάλυψαν στους αστυνομικούς το λόγο του «αιματηρού ραντεβού» αλλά και όσα είχαν προηγηθεί από το καλοκαίρι και μετά.

Η Εισαγγελέας Ανηλίκων άσκησε ποινική δίωξη για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος στους νεαρούς συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή στο Χαλάνδρι χθες (29/12) το βράδυ, ο οποίοι οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής (30/12) στα δικαστήρια.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε αφορά τα αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα και παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Οι ανήλικοι κατηγορούμενοι για τη συμπλοκή αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί η δίκη τους και με εντολή της Εισαγγελέως μέχρι να δικαστούν θα βρίσκονται υπό επίβλεψη επιμελητή ανηλίκων.

Στην ομάδα των 11 συλληφθέντων, που οδηγήθηκε στα δικαστήρια είναι και δύο ενήλικες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν σε δίκη στο Αυτόφωρο,

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου