Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

H θηλυκή συμμορία που «αδειάζει» σπίτια – «Είπαν ότι πουλούσαν χαρτομάντηλα»....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δύο γυναίκες πλησιάζουν την είσοδο πολυκατοικίας σε κεντρικό δρόμο στο Περιστέρι. Χωρίς να κινήσουν την παραμικρή υποψία, μπαίνουν στην πολυκατοικία και κατευθύνονται προς το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Η γυναίκα που μένει στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας στο Περιστέρι, σε κατάσταση σοκ, περιγράφει στο Live News την εικόνα που αντίκρισε όταν επέστρεψε σπίτι της:

«Γύρισα από τη δουλειά γύρω στις 3:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (31.01.2023) και πάω να ανοίξω το σπίτι με τα κλειδιά. Βλέπω ότι η πόρτα δεν είναι κλειδωμένη. Είναι απλώς τραβηγμένη και κλειστή. Ανοίγω την πόρτα, μπαίνω μέσα και βλέπω μία εικόνα σοκ. Βλέπω την μπαλκονόπορτα κλειστή και το σκυλί μου απ’ έξω».

Οι δύο γυναίκες ήξεραν πολύ καλά τι να κάνουν. Παρακολούθησαν τις κινήσεις των ανθρώπων που διαμένουν στον πρώτο όροφο και όταν είδαν πως αποχώρησαν, κατάφεραν να μπουν χωρίς καν να διαρρήξουν την πόρτα.

«Μπήκαν από την είσοδο του σπιτιού χωρίς να έχουν χαλάσει την κλειδαριά. Βλέπω ότι τα ντουλάπια του σπιτιού είναι όλα ανοιχτά, η ντουλάπα με χαρτιά πεταμένα κάτω στο πάτωμα. Παθαίνω σοκ όπως καταλαβαίνετε. Τηλεφωνώ και στον σύζυγο να έρθει γιατί έχω τρομάξει».

Έμειναν συνολικά 20 λεπτά μέσα στο διαμέρισμα. Όλη αυτή την ώρα, κλείδωσαν στο μπαλκόνι τον σκύλο της οικογένειας για να δράσουν ανενόχλητες.

«Μπήκαν στο σπίτι μου, στον προσωπικό μου χώρο, ψάχνανε τα ρούχα μου, ακουμπούσαν με τα χέρια τους τα πράγματά μου. Μου πήρανε σίγουρα το χρυσό μου το δαχτυλίδι».

Θηλυκή συμμορία: «Είπαν ότι πουλούσαν χαρτομάντηλα»

Από το βίντεο ντοκουμέντο, άλλη ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας στο Περιστέρι αναγνώρισε τις δύο γυναίκες. Είχαν προσπαθήσει πριν από τρεις μήνες να εισβάλουν στο διαμέρισμά της όσο εκείνη ήταν μέσα!

«Έχουν ξαναμπεί αλλά όχι στο δικό μου σπίτι. Προσπάθησαν να ανοίξουν τον τρίτο όροφο αλλά άκουσε η γυναίκα τον θόρυβο, βγήκε στην πόρτα, τις είδε και της είπαν ότι μπήκαν για να πουλήσουν χαρτομάντηλα».

Στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, τα πρόσωπα των δύο γυναικών έχουν καταγραφεί, με τις Αρχές να το αναλύουν ώστε να βρεθούν σύντομα στα ίχνη της θηλυκής συμμορίας.

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου