Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Έκλεψε κινητό και παρίστανε τον μάρτυρα σε δίκη για να μην τον συλλάβουν Ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνουν τον αντιλήφθηκε και τον κυνήγησε...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Χαλκίδα, με έναν άνδρα γύρω στα 30 με 35 ετών, να προσποιείται τον μάρτυρα σε δίκη, για να γλιτώσει τη σύλληψη.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Ο έκλεψε, σύμφωνα με το evima, έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο από ένα κατάστημα, ωστόσο για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του τηλεφώνου, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να τον κυνηγούν για να τον πιάσουν.

Έτσι ο κλέφτης που έφτασε στα δικαστήρια, μπήκε μέσα και παρίστανε τον μάρτυρα σε δίκη προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του κινητού μέσω άλλης συσκευής ενεργοποίησε το σύστημα εντοπισμού του τηλεφώνου, το οποίο εκτός από την ακριβή θέση της συσκευής ενεργοποιεί και έναν συναγερμό στο τηλέφωνο

Έτσι κατάφεραν να εντοπίσουν το τηλέφωνο μέσα στην αίθουσα και συνέλαβαν τον δράστη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την διαδικασία του αυτοφώρου και ο άνδρας οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου