Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Κατασχέθηκαν 17,6 κιλά κοκ....... από πλοίο με μπανάνες στον Πειραιά H διακίνηση της ποσότητας ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

H διακίνηση της ποσότητας κοκαΐνης που εντοπίστηκε, θα επέφερε παράνομο περιουσιακό όφελος συνολικής αξίας άνω των 600.000 ευρώ

Βραδινές ώρες της Κυριακής 26 Μαρτίου στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου και της Λιμενικής Αρχής Ραφήνας μετά των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λιμενικού, «BRAT», «ΚΕΛΥ» και «ΡΑΝΤΟ», διενήργησαν έλεγχο στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον Πειραιά, στο οποίο είχαν ανευρεθεί, εν πλω, 20 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 17.598 γραμμαρίων.

Το πλοίο με σημαία Χονγκ Κονγκ, είχε αναχωρήσει από το Εκουαδόρ φορτωμένο με μπανάνες και τελικό προορισμό της Νικομήδεια της Τουρκίας, ενώ είχε καταπλεύσει στον Πειραιά για επιδιόρθωση βλάβης. Ο πλοίαρχος μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών ουσιών ειδοποίησε τις αρχές.

Την έρευνα συνέδραμαν κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (Μ.Υ.Α.) Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., στελέχη του Γ’ Τελωνείου Πειραιά, της Π.Δ. - Σ.ΔΟ.Ε ΑΤΤΙΚΗΣ και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ενεργειών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας (Α.Ε.Α./Δ.Ε.Ε.).

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, κατασχέθηκαν μία συσκευή εντοπισμού θέσης και η προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, η διακίνηση της οποίας θα επέφερε παράνομο περιουσιακό όφελος συνολικής αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου