Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Ρομά έκαναν 18 διαρρήξεις με αναρρίχηση Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη .....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Θεσσαλονίκη: Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς είχε ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη δύο ατόμων οι οποίοι ενέχονται σε περίπτωση κλοπής από οικία την περιοχή της Καλαμαριάς πράξη που έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για δύο Ρομά, ηλικίας 36 και 29 ετών, οι οποίοι αφού αναρριχήθηκαν σε διαμέρισμα 3ου ορόφου, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και εισήλθαν στο διαμέρισμα από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας (2.000) ευρώ.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς πλην όμως επιχείρησαν να διαφύγουν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πεζή καταδίωξη και τα άτομα να συλληφθούν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Aπό την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι δύο Ρομά κατά το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2022 έως και τον φετινό Μάρτιο , διέπραξαν άλλες 18 διαρρήξεις σε οικίες με την ίδια μεθοδολογία από όπου αφαίρεσαν συνολικά χρηματικό ποσό των (8.995) ευρώ και (400) δολαρίων Η.Π.Α. καθώς και διάφορα κοσμήματα αξίας περίπου (39.950) ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε τρεις τουλάχιστον από τις περιπτώσεις κλοπών, εμπλέκεται και 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος παρείχε στους ανωτέρω μέσο διευκόλυνσης και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου