Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 66χρονος λυράρης ...μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα ... ενώ αναζητούνται δύο ακόμα άτομα....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναν ανήλικο από το 2018 έως και σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής (31.03.2023) ολοκληρώθηκε η απολογία του 66χρονου με την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα να αποφασίζουν την άμεση προφυλάκισή του.

Κατά την απολογία του ο 66χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ανέφερε στην ανακρίτρια ότι του έχουν στήσει μία πλεκτάνη, όμως οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν κανέναν σύμφωνα με το cretapost.gr.

Ο 66χρονος φορώντας κουκούλα και μάσκα στο πρόσωπο οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12:00 στο Δικαστικό Μέγαρο στο Ηράκλειο. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, καθώς έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, είχαν αναρτηθεί πανό διαμαρτυρίας από μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου. 

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν από την πλάγια πόρτα του Μεγάρου προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν αποδοκιμασίες και εντάσεις από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στα δικαστήρια.

Τρία τουλάχιστον άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας γιαγτρός, φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον ανήλικο, ενώ αναζητούνται δύο ακόμα άτομα που όπως καταγγέλει το παιδί, ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Το 15χρονο σήμερα παιδί, έχει δώσει 4 διαφορετικές καταθέσεις παρουσία παιδοψυχολόγου, χωρίς να καταγράφονται διαφοροποιήσεις.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου