Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Τον απόλυτο τρ.... έζησε ένας διασώστης: «Με έπιασε από το λαιμό και απείλησε να με σκοτώσει»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σοκ προκαλεί η καταγγελία για βίαιο περιστατικό έξω από το Γ.Ν. Δράμας, σύμφωνα με την οποία ένας επικουρικός εργαζόμενος του νοσοκομείου επιτέθηκε σε διασώστη του ΕΚΑΒ με αφορμή τη θέση πάρκινγκ της μηχανής του δεύτερου.

Το συμβάν φέρεται να σημειώθηκε έξω από το Γ.Ν. Δράμας την περασμένη Παρασκευή στην πρωινή βάρδια του διασώστη του ΕΚΑΒ, ο οποίος περιγράφει στο ThessToday.gr, επιθυμώντας να διατηρήσει την ανωνυμία του (τα στοιχεία του είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα), τις στιγμές αγωνίας που βίωσε την ώρα της εργασίας του.

«Σταθμεύω το μηχανάκι μου σε σημείο που δεν ενοχλεί το εργαστήριο που εργαζόταν ο κύριος. Με έχει ενοχλήσει με άσχημο τρόπο και με υπέβαλλε να μετακινώ το μηχανάκι μου. Του έλεγα πως δεν εμποδίζει. Την ημέρα του περιστατικού είχα βάλει το μηχανάκι μου εκεί που το βάζω συνήθως. Είχα πάει σε ένα περιστατικό και γυρνώντας είδα πως το μηχανάκι μου ήταν μετακινημένο σε άλλο σημείο με αποτέλεσμα να εμποδίζει και την είσοδο στο εργαστήριο. Πήγα να το μετακινήσω. Ξαφνικά βγαίνει ο κύριος μέσα από το εργαστήριο, με πιάνει από το λαιμό και αρχίζει ύβρεις και απειλές κατά της ζωής μου λέγοντας “μη τα βάζεις μαζί μου, θα σε σκοτώσω”. Με έριξε κάτω στο έδαφος μαζί με το μηχανάκι», είπε χαρακτηριστικά στο ThessToday.gr.

«Είπε “θα σε σκοτώσω” – Έχω παιδιά και φοβάμαι, γι’ αυτό και κατέθεσα μήνυση»

Ο διασώστης μεταφέρθηκε στα επείγοντα για εξετάσεις καθώς όπως καταγγέλλει, είχε αμυχές στο λαιμό από την επίθεση και πόνο στη μέση από την πτώση στο έδαφος, ενώ ο εργαζόμενος φέρεται να επέστρεψε στο πόστο του. Μάλιστα αναφέρει πως συναντήθηκαν στα επείγοντα χωρίς να ζητήσει συγγνώμη. Ο διασώστης κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια προχώρησε σε μήνυση κατά του εργαζόμενου.

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο στα 17 χρόνια που εργάζομαι στο ΕΚΑΒ. Δεν περίμενα τέτοια επίθεση για μια θέση πάρκινγκ. Τόσα χρόνια είμαι υπάλληλος και ποτέ δεν έχω δώσει αφορμή. Με έχει απειλήσει με τη ζωή μου. Είπε “θα σε σκοτώσω“. Προφανώς δεν βάζω εκεί τώρα το μηχανάκι γιατί είμαι οικογενειάρχης. Έχω παιδιά και φοβάμαι. Γι’ αυτό και κατέθεσα μήνυση. Δε θέλω να μείνει ατιμωρησία. Ήταν ένα πολύ βίαιο περιστατικό. Εύχομαι κανένας να μη το ζήσει», επισημαίνει ο διασώστης.

Διοικήτρια Γ.Ν. Δράμας: «Θα προχωρήσουμε στις δέουσες ενέργειες»

Τη διαβεβαίωσή της ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες καθώς και διερεύνηση του περιστατικού, έδωσε με μια λακωνική δήλωση η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, κα. Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου. Όπως ανέφερε η ίδια στο ThessToday.gr: «Ενημερώθηκα από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα περιστατικό που μπορεί να το διαχειριστεί το νοσοκομείο και το παράρτημα του ΕΚΑΒ και θα λήξει. Θα προχωρήσουμε στις δέουσες ενέργειες. Η τυπική διαδικασία θα συνεχιστεί».

Και πρόσθεσε: «Πήρε διαστάσεις που δεν χρειαζόταν. Αλλά ας μη βιαστούμε. Η προκαταρκτική θα βγάλει τα συμπεράσματά της».

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου