Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Μαρία Τσάλλα: η Ιρίνα Σμίρεβα ...Αυτή είναι η αίρεση στη Γλυφάδα που βοήθησε τη Ρωσίδα κατάσκοπο να πάρει ταυτότητα.....Το σχέδιο της Ρωσίδας κατασκόπου....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μέσω μιας παραχριστιανικής αίρεσης στη Γλυφάδα κατάφερε η «Μαρία Τσάλλα» να αποκτήσει την ελληνική της ταυτότητα, «ψαρεύοντας» έναν 75χρονο άνδρα, ο οποίος γνώριζε τα πραγματικά πρόσωπα και παγιδεύτηκε, συντελώντας ουσιαστικά στην «ελληνοποίηση» της Ρωσίδας κατασκόπου.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το κουβάρι της υπόθεσης με τη Ρωσίδα κατάσκοπο στην Ελλάδα αρχίζει να ξετυλίγεται, καθώς βρέθηκε και ο τρόπος που πήρε την ελληνική της ταυτότητα, παγιδεύοντας έναν 75χρονο από την αίρεση της Γλυφάδας ώστε να υπογράψει ως μάρτυρας.

Ειδικότερα, η Αναστασία Τσάλλα, η μητέρα του βρέφους του οποίου το όνομα πήρε η κατάσκοπος, ήταν τακτικό μέλος αυτής της παραχριστιανικής αίρεσης στη Γλυφάδα με έδρα κοντά εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα. Ωστόσο, το πολύ καλά οργανωμένο κύκλωμα της Ρωσίδας κατασκόπου γνώριζε αυτήν την πληροφορία και την εκμεταλλεύτηκε.

Μία άλλη γυναίκα πήρε τηλέφωνο τον 75χρονο, που ήταν και αυτός μέλος της αίρεσης στη Γλυφάδα, και του ζήτησε ως «Αναστασία Τσάλλα» να πάει στο Αλιβέρι και να υπογράψει ως μάρτυρας για να καταφέρει η Ιρίνα Σμίρεβα να εκδώσει ελληνική ταυτότητα ως Μαρία Τσάλλα.

Το σχέδιο της Ρωσίδας κατασκόπου

«Δέχτηκα ένα τηλέφωνο από την μητέρα. Πέθανε τώρα ο πατέρας, ας πούμε και μου λέει, ξέρεις έχουμε πάει εκεί. Πέθανε ο τάδε και μου λέει η Ελληνίδα τώρα μάνα, φτιάχνω τα χαρτιά για να πάρει υπηκοότητα η κόρη, εκείνο το μωρό που είχαμε για να έρθει στην Ελλάδα να σπουδάσει», δήλωσε ο 75χρονος.

Το 2018 το κύκλωμα κατασκοπείας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Τηλεφωνούν στον 75χρονο άνδρα προσποιούμενοι την παλιά του γειτόνισσα και μέλος της αίρεσης και του ζητούν να πάει στο Αλιβέρι παραμονή Χριστουγέννων του ’18 για να υπογράψει για την έκδοση ταυτότητας της Μαρίας Τσάλλα.

«Με παρακάλεσε τότε στο τηλέφωνο και μου λέει σε παρακαλώ επειδή έχω δώσει την υπόθεση σε έναν δικηγόρο και της λέω εντάξει. Να βεβαιώσεις αυτό δηλαδή ότι ήταν αυτή εκείνη την εποχή. Ότι υπήρχε αυτό δεν ήταν στον αέρα αυτό δηλαδή», συμπλήρωσε ο 75χρονος.

Ήταν τέτοιο το δέσιμό του με μια γυναίκα πολύ μικρότερης ηλικίας που έμενε και αλλού που τον οδήγησε να την βοηθήσει τόσο πολύ, ώστε να μεταβεί στην Χαλκίδα, στο Αλιβέρι για να επιβεβαιώσει.

Ο 75χρονος δεν γνώριζε πως η πραγματική Αναστασία Τσάλλα είχε πεθάνει πριν από 5 χρόνια και πως αυτή με την οποία μιλούσε στο τηλέφωνο ήταν μυστική πράκτορας. Ουσιαστικά παγιδεύτηκε μέσω ενός τηλεφωνήματος και βοήθησε καταλυτικά στην «ελληνοποίηση» μιας Ρωσίδας κατασκόπου.

Ποια είναι αυτή η παραχριστιανική αίρεση

Αυτή η οργάνωση έχει γραφεία στη Γλυφάδα και δίνουν παρόν τα μέλη της 2 με 3 φορές την εβδομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Όπως μαρτυρά και η επιγραφή της έξω από τις εγκαταστάσεις της, επρόκειτο για μια αίρεση Ευαγγελιστών που διατείνεται πως διδάσκει θείον κήρυγμα.

Έχει έδρα ένα γωνιακό διαμέρισμα στη Δάφνη και η εκκλησία της βρίσκεται στην Γλυφάδα. Διατηρεί μάλιστα και κανάλι στο YouTube μέσω του οποίου αποκαλύπτουν την δράση τους. Σε αυτές τις συναγωγές με φόντο τον ξύλινο σταυρό και εικόνες του Χριστού και της Παναγίας κάνουν τις συναθροίσεις του χωρίς παρουσία ιερέα.

Ο 75χρονος υποστηρίζει πως γνώριζε την μητέρα, η οποία έμενε στα Πατήσια εκείνο το διάστημα, και είπε πως για πρώτη φορά την συνάντησε σε έναν στέκι στη Γλυφάδα, που όπως αποκαλύπτει το LIVE NEWS δεν είναι άλλο από αυτή την παραχριστιανική αίρεση στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της οργάνωσης είχαν πολύ καλές σχέσεις ακόμα και εκτός της αδελφότητας. Πριν από κάποια χρόνια είχε αρκετά μέλη, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν έχει τόσο πολύ κόσμο ενώ μετά τον κορονοϊό, έπαψε η λειτουργία του.

Όπως ανέφερε και ο δημοσιογράφος του dogma.gr, Δημήτρης Λυκούδης, στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, πρόκειται για μια μικρή ομάδα που αποφάσισε να φτιάξει μία αίρεση. «Η ομάδα αυτή δημιουργεί έναν κοινόχρηστο χώρο που μαζεύονται μία με δύο φορές την εβδομάδα και κάνουν κήρυγμα. Μετά λένε και κάποια τραγούδια. Δεν πιστεύουν στον σταυρό και στους Αγίους».


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου