Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Τροχαίο στη λεωφόρο Αθηνών: Αστυνομικός από τα Τρίκαλα ο ένας από τα θύματα Εκτός του αστυνομικού, τη ζωή του έχασε και ένας 19χ ρονος ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Εκτός του αστυνομικού, τη ζωή του έχασε και ένας 19χρονος - Η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα

Αστυνομικός ήταν ο 37χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στο τροχαίο που σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθηνών, τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/5), σύμφωνα με το trikalavoice.

Εκτός του αστυνομικού, τη ζωή του έχασε και ένας 19χρονος στο φρικτό τροχαίο.

Ο 37χρονος Σ.Μ. υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών σύμφωνα με ενημέρωση από το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής. Έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε με τον 19χρονο συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Και οι δύο διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο, υπέκυψαν στα τραύματά τους.

«Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας που θα επιδιώξει να της συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο. Επίσης το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει με συντριβή και οδύνη, τα θερμά συλλυπητήρια του και στην οικογένεια του νεαρού συμπολίτη μας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου