Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

«Βλέπαμε άτομα να καταρρέουν και ασθενοφόρα να φτάνουν» λένε φοιτήτριες για το πάρτι στο Πανεπιστήμιο ...Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν συνολικά 45 άτομα....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν συνολικά 45 άτομα -  από το πάρτι των 8.000 ατόμων

«Ήταν πεσμένοι στο δρόμο, ξαπλωμένοι στο πάτωμα». Οι πρώτες μαρτυρίες για τις στιγμές εξαλλότητας που επικράτησαν την Πέμπτη, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στο πάρτι του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών βρέθηκαν περί τα... 8.000 άτομα, με τις κλήσεις για καταστάσεις ακραίας μέθης να φτάνουν τις δεκάδες.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν συνολικά 45 άτομα, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή κανενός.

Μιλώντας στο Mega, η Έλενα, φοιτήτρια που πήγε με την παρέα της στο πάρτι, λέει ότι είδε ξαφνικά άτομα να καταρρέουν και το ένα ασθενοφόρο να φτάνει μετά το άλλο.


 


«Έκαναν εμετούς. Είδαμε στο γυρισμό ένα παιδί ξαπλωμένο στο πάτωμα, στο δρόμο μας, στο πεζοδρόμιο επάνω, που είχε δύο κοπέλες δίπλα του, να τον βοηθούν να συνέλθει. Δεν νομίζω ότι είχε επαφή με το περιβάλλον», δήλωσε η φοιτήτρια.

«Μας έσπρωχναν στην άκρη για να περάσουν παιδιά, τα οποία ήταν λιπόθυμα και τα έβγαζαν, είδαμε ασθενοφόρα και φορεία. Ένας κύριος μέσα στην πόλη μας είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν περάσει 14 ασθενοφόρα, αλλά γενικά πάρα πολλά άτομα ήταν σε κατάσταση μέθης και πολύ ζαλισμένα, οπότε πιστεύω υπήρχαν πολύ περισσότερα από αυτά τα 14 που μάθαμε εμείς, γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση στο πάρτι», συμπλήρωσε η φοιτήτρια.

«Γενικά στο πάρτι υπήρχε αρκετό αλκοόλ, είτε από καντίνες είτε από το σπίτι. Λόγω μουσικής, του πάρτι και του ενθουσιασμού το πάρτι πήρε την κάτω βόλτα και να χαλάσει η διάθεση για κάποιες παρέες», είπε από τη μεριά της μια άλλη φοιτήτρια, η Ανθούλα.



Οι διοργανωτές του πάρτι είχαν δημοσιεύσει και τιμοκατάλογο με τη χρέωση για τα ποτά αλλά και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που διέθεταν.

Κουκουλοφόροι πήραν το «ταμείο» από το πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Γίνεται αναφορά και για απειλή με όπλο -  Η Ασφάλεια Βόλου διεξάγει έρευνα

Την είσπραξη του ταμείου από το πάρτι των Μηχανολόγων-Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τους χιλιάδες συμμετέχοντες, έκλεψαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κουκουλοφόροι σήμερα το πρωί.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, γίνεται αναφορά και για απειλή με όπλο ώστε να δοθεί η είσπραξη για την οποία ενημερώθηκε από τους φύλακες του κτιρίου ο κοσμήτορας Γιώργος Σταμούλης. Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Ασφάλεια Βόλου, η οποία διεξάγει την έρευνα, ενώ ήδη η σήμανση έχει ξεκινήσει το έργο της έρευνας.

Επίσης, ο κ. Σταμούλης επιβεβαίωσε το περιστατικό στην ΕΡΤ ενώ ερωτηθείς αν όντως το πάρτι διοργανώθηκε από τους φοιτητές του Τμήματος, είπε ότι πολυπληθής ομάδα φοιτητών κατέθεσε το αίτημα και η άδεια δόθηκε στους φοιτητές.

Το γεγονός της κλοπής, καθώς και οι συνέπειες του πάρτι, με τους δεκάδες νέους ανθρώπους να χρειάζονται πρώτες βοήθειες λόγω μέθης, προβληματίζει και σίγουρα θα απασχολήσει την Πρυτανεία, όταν εν τέλει ολοκληρωθεί και το κομμάτι της έρευνας.

 Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου