Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ....Διπλή καταδίωξη κλεφτών αυτοκινήτου και μηχανής

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωξαν μια μηχανή και ένα αυτοκίνητο, οι οδηγοί των οποίων, που μόλις είχαν κλέψει το σπορ αυτοκίνητο και το δίκυκλο, αγνόησαν σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν για έλεγχο.

Άμεσα άρχισαν να καταδιώκουν μηχανή και αυτοκίνητο, ενώ ζήτησαν ενισχύσεις και ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή από περιπολικά και μηχανές της Αστυνομίας.

Σε κάποια στιγμή η μηχανή μεγάλου κυβισμού και το σπορ αυτοκίνητο χωρίστηκαν. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ ακολούθησαν το κλεμμένο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο οδηγός, φορώντας μαύρα ρούχα. Ξαφνικά, ο οδηγός που είχε αναπτύξει ταχύτητα για να διαφύγει, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό κατέληξε πάνω σε άλλο όχημα. Ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει. Μπήκε σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην οδό Μπότσαρη, όπου τρέχοντας τον ακολούθησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι τελικώς τον συνέλαβαν.

Ο οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού κατάφερε να διαφύγει με αυτήν προς την Λυκόβρυση.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οχήματος, το αμάξι είχε κλαπεί περίπου 10 λεπτά πριν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Πηγή ➤https://fimotro.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου