Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Οι διαρρήκτες με το χρυσό τζιπ εν δράσει....Οι τρεις Ρομά, ηλικίας 20,21 και 56 ετών που συνελήφθησαν ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
...Οι τρεις Ρομά, ηλικίας 20,21 και 56 ετών που συνελήφθησαν στις 6 Ιουνίου 2023, είχαν… ρημάξει μονοκατοικίες στα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής, με τη λεία τους να ξεπερνά τα 170.000 ευρώ. 

Συνήθιζαν να χτυπούν πρωί ή μεσημέρι, όταν οι ένοικοι έλειπαν και συνήθιζαν επίσης να χτυπούν τα κουδούνια των σπιτιών για να βεβαιωθούν ότι δεν ήταν κανείς μέσα. Σε διαφορετική περίπτωση, συνέχιζαν για τον επόμενο στόχο τους ενώ μετακινούνταν με ένα πολυτελές χρυσαφί τζιπ, με κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Από την αρχή του χρόνου έκαναν οκτώ διαρρήξεις και δυο απόπειρες. Η λεία τους σύμφωνα με την αστυνομία ξεπερνά τι 170.000 ευρώ.

Εξαρθρώθηκε συμμορία ληστών με το… χρυσό τζιπ, που είχε κάνει 5 διαρρήξεις μέσα σε μόλις 1 μήνα σε σπίτια στη βορειοανατολική Αττική με λεία που ξεπερνά τις 170.000 ευρώ.

Στελέχη από το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού εντόπισαν και συνέλαβαν 3 μέλη που είχαν ως ορμητήριο έναν καταυλισμό Ρομά στο Ζεφύρι για τις διαρρήξεις. Βασικό πρόσωπο της συμμορίας θεωρείται ένας 29χρονος ενώ οι Αρχές ερευνούν την πιθανή εμπλοκή των υπολοίπων και σε άλλες υποθέσεις.

Αξιοσημείωτο είναι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι τα μέλη της συμμορίας χρησιμοποιούσαν ένα τζιπ μεγάλης αξίας, το οποίο ήταν βαμμένο σε χρυσό και μαύρο χρώμα, κάτι που δεν περνούσε απαρατήρητο στις περιοχές που κυκλοφορούσε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το χρυσό τζιπ εντοπίστηκε στην Κηφισιά και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι τη γέφυρα Καλυφτάκη. Τελικά, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τα μέλη της συμμορίας. Μέσα σε αυτό, βρήκαν και κλοπιμαία.


Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου