Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Κορυδαλλός: Το προφίλ του «Ράμπο» που «γάζωσαν» με 45 σφ........– Η δολοφονία του Φιλόπουλου και οι διασυνδέσεις με τη «νύχτα»

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και συνεπώς τη σύλληψη των δραστών της αιματηρής εκτέλεσης που σημειώθηκε έξω από το σπίτι ενός 48χρονου στον Κορυδαλλό.

Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η διπλή δολοφονία που έγινε με καλάσνικοφ άνοιξε έναν νέο «κύκλο αίματος» στη νύχτα.

Μάλιστα, οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά το σενάριο η δολοφονία να είναι αντεκδίκηση σε έναν κύκλο δολοφονιών που έχει ανοίξει εδώ και χρόνια, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις αναφορές του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη, που έκανε λόγο για «υπόθεση που σχετίζεται με τη Greek Mafia αλλά δεν έχει εξιχνιαστεί».

Το προφίλ του «Ράμπο»

Ο 48χρονος οδηγός που σκοτώθηκε πρώτος από τους εκτελεστές, των οποίων το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Σκαραμαγκά, είναι ευρέως γνωστός ως «Ράμπο» ή «ταξιτζής». Σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών Αρχών ο 48χρονος «Ράμπο» ήταν δίπλα σε δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της «νύχτας» τα οποία δολοφονήθηκαν στον μεγάλο «κύκλο αίματος» που έχει ανοίξει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Μάλιστα, τα «φώτα» των ερευνών είχαν πέσει πάνω του μετά και την τελευταία δολοφονία που σημειώθηκε στην περιοχή των Γλυκών Νερών, όπου και οι Αρχές εκτιμούσαν ότι ήταν από τους κύριους υπόπτους της αποτρόπαιας πράξης.

Οι Αρχές εκτιμούν, μάλιστα, ότι το συμβόλαιο θανάτου του ηθικού αυτουργού αφορούσε και τα δύο άτομα που επέβαιναν στο τεθωρακισμένο τζιπ και για αυτό το λόγο έχουν αποκλείσει το σενάριο της παράπλευρης απώλειας. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι ένα θύμα της επίθεσης είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, το 2007 στη λεωφόρο Λαυρίου στην Παιανία.

Τι αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ για το συμβάν

Πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρθηκαν στην επίθεση που σημειώθηκε στον Κορυδαλλό για την οποία και εκτιμάται πως πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου» και ειδικότερα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

«Ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 48χρονο οδηγό που ήταν στο θωρακισμένο τζιπ, ενώ ο συνεργός του ακολούθησε τον γαμπρό του, που είχε κατέβει από το όχημα για να ανοίξει τη χειροκίνητη πόρτα του γκαράζ και τον εκτέλεσε από απόσταση αναπνοής». Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με το όχημα, που δεν είχε δηλωθεί στις Αρχές για κλοπή, και του έβαλαν φωτιά στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Γυναίκα, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό, σημείωσε πως είδε δύο μοτοσικλετιστές έξω από το σπίτι της, με την ΕΛΑΣ να εκτιμάει πως πρόκειται για μέλη της υποστηρικτικής ομάδας των εκτελεστών

Τους γάζωσαν με 45 κάλυκες

Δύο όπλα, τύπου Καλάσνικοφ, χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής μαφιόζικης εκτέλεσης στον Κορυδαλλό οι δράστες καθώς στο σημείο βρέθηκαν περισσότεροι από 45 κάλυκες. Τα δύο θύματα είχαν απασχολήσει και παλαιότερα τις Αρχές με έναν εξ αυτών να είναι γνωστός ως «Ράμπο».

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της «ενέδρας θανάτου», που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (7/6), βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Άξιο αναφοράς είναι ότι στον Σκαραμαγκά βρέθηκε καμένο αυτοκίνητο, το οποίο εκτιμάται πως ανήκει στους δράστες της στυγερής δολοφονίας.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου