Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Θρίλερ στη Θήβα: Νεκρός με .........στο κεφάλι γιος απόστρατου της ΕΛΑΣ - Τα νέα στοιχεία της έρευνας.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών για την διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ένας 38χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας Security, στη Θήβα.

Αρχικά κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για πιθανό τροχαίο ατύχημα στο Καναβάρι, στον επαρχιακό δρόμο της Θίσβης. Στο σημείο εντοπίστηκε το όχημα του νεαρού άντρας που είχε εκτραπεί και είχε καταλήξει σε ένα χωράφι με εμφανή ίχνη πρόσκρουσης και έτσι θεωρήθηκε αρχικά πως επρόκειτο για τροχαίο.

Στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε ένα περίστροφο μάρκας Smith & Wesson με δυσανάγνωστο αριθμό όπλου. Στο βυκίο του όπλου υπήρχαν έξι φυσίγγια, εκ των οποίων το ένα πυροδοτημένο στη θέση βολής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος δεν είχε άδεια οπλοφορίας. Συνεπώς είτε το περίστροφο που βρέθηκε στο Ι.Χ. δεν ήταν δικό του είτε ήταν δικό του και το κατείχε παράνομα.

Ο 38χρονος, όπως διαπιστώθηκε, έφερε τραύμα στο κεφάλι από σφαίρα, κάτι που σημαίνει ότι είτε αυτοκτόνησε εν κινήσει -όπως είναι το επικρατέστερο σενάριο της ΕΛ.ΑΣ.- είτε δολοφονήθηκε. Στην περίπτωση της αυτοκτονίας, όπως σημειώνουν πηγές με εμπειρία σε αστυνομικά θέματα, θα πρόκειται για κάτι εξαιρετικά σπάνιο, καθώς δεν συνηθίζεται κάποιος να αυτοκτονεί εν κινήσει.

Ο 38χρονος που δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, ήταν γιος απόστρατου αστυνομικού που έχει υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις και την διερεύνηση την έχει αναλάβει η τοπική Ασφάλεια μέχρι να γίνει και η νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοχειρία, ενώ έχει ζητηθεί και βαλλιστική εξέταση του όπλου.

Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου