Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Ενεργοί πολίτες Δήμου Άνω Λιοσίων ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ ΚΆΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ!!! Ζητούμε!!! και απαιτούμε!!! Όπως οφείλεται και έχετε την υποχρέωση!!! ως πολιτεία!!! ο πολίτης να νιώθει ασφάλεια και όχι ανασφάλεια.



Police-Voice blog ➤
Σε καθημερινό κίνδυνο βρίσκονται οι κάτοικοι των Άνω Λιοσίων από τις αδέσποτες σφαίρες που πέφτουν βροχή στην περιοχή από καταυλισμούς και σπίτια Ρομά.

Με την κεντρική πολιτική εξουσία να αδιαφορεί για της ζωές των κατοίκων  της Δυτικής Αττικής αφού μέχρι και σήμερα  δεν έχει αλλάξει το παραμικρό ως προς την πάταξη της εγκληματικότητας και παραβατικότητας από εκείνο το θλιβερό περιστατικό το 2017  που σημάδεψε την ζωή  όλων μας.

Ένα ακόμη περιστατικό αδέσποτης σφαίρας είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό ενός κάτοικου της περιοχής των  ανω Λιοσίων  την ώρα που έπινε τον καφέ του στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Η σφαίρα όπως θα δείτε και στο βίντεο καρφώθηκε στο πόδι του από θαύμα ζει καθώς αν η σφαίρα τον έβρισκε στο κεφάλι
σήμερα θα  θρηνούσαμε έναν συμπολίτη  μας,  λόγο της αδιαφορίας την όποια δείχνει καθημερινά  η πολιτεία με την στάση της απέναντι στους κατοίκους των Άνω Λιοσίων. Αφού δεν λαμβάνει αποφάσεις δραστικών μέτρων προκειμένου να πατάξουν την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα, κτυπώντας το πρόβλημα στην ρίζα του, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στους γονείς καθώς φοβούνται για τις ζωές των  παιδιών τους που παίζουν  αμέριμνα στις γύρω πλατείες αλλά και για τους ίδιους.
Όλοι οι κάτοικοι απορούν με την εγκληματική αδιάφορη στάση της πολιτείας οι οποίοι νιώθουν την εγκαταλείψει  και ότι είναι πρόβατα επί σφαγή.

Κύριοι της κεντρικής πολιτικής εξουσίας Κάντε κάτι τώρα!!!!
Ως Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες απαιτούμε την εφαρμογή του νόμου και όχι της ανομίας.

Ζητούμε!!! και απαιτούμε!!!
Όπως οφείλεται και έχετε την υποχρέωση!!! ως πολιτεία!!!
ο πολίτης να νιώθει ασφάλεια και όχι ανασφάλεια.

ΚΥΡΙΟΙ!!!! 
ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ ΚΆΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ!!!  ΘΈΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΟΎΝ ΑΝ ΠΈΣΕΙ ΚΑΜΊΑ ΣΦΑΙΡΑ.

ΚΎΡΙΟΙ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΈΧΕΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΈΣ ΕΥΘΎΝΕΣ
ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΈΧΕΤΕ ΧΑΪΔΕΜΈΝΟΣ ΦΤΆΝΕΙ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ!!!!!

Πηγή ➤Stathis Gouvopoulos


1 σχόλιο:

  1. Ενώ στοο Ζεφύρι πέφτουν σφαίρες σε καθημερινή βάση ... Η αστυνομία ξέρει ότι υπάρχουν υπερβολικά όπλα στην περιοχή, ότι πυροβόλα ναι όποτε γουστάρουν, και πάλι δεν γίνεται τίποτα. Φοβόμαστε να κυκλοφορούμε στους δρόμους. Μας βρίζουν και μας εκβιάζουν. Τα παιδιά στο σχολείο είναι τρομαγμένα. Αυτή δεν είναι κατάσταση. Γιατί αυτοί έχουν το δικαίωμα να μας κάνουν ότι θέλουν και δεν παθαίνουν τίποτα;
    Γιατί δεν μας προστατεύει η αστυνομία και το κράτος; Τι πρέπει να κάνουμε για να σταματήσουν όλα αυτά;
    Βοηθήστε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή