Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Επίθεση πιτ μπουλ σε 11χρονο στην Αρτέμιδα: «Έκανε τον λιπόθυμο για να σταματήσει να τον δαγκώνει» περιγράφει η μητέρα του....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η μητέρα του 11χρονου μίλησε στο newsit.gr για τις δραματικές στιγμές που έζησε ο γιος της, αλλά και η ίδια, μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από το πιτ μπουλ, στην Αρτέμιδα.

Όπως αναφέρει η μητέρα του αγοριού, ο σκύλος κυκλοφορούσε εδώ και μία εβδομάδα στην γειτονιά, στην Αρτέμιδα, χωρίς κανένας να κάνει το παραμικρό, αλλά, κυρίως, χωρίς ο ιδιοκτήτης του να προστατεύσει τα παιδιά και τους γείτονες από την επιθετική δράση του πιτ μπουλ.

Ο 11χρονος, σύμφωνα με την περιγραφή της μητέρας του, έκανε μέχρι και τον λιπόθυμο, ώστε να σταματήσει ο σκύλος να του επιτίθεται και να τον δαγκώνει.
“Ο σκύλος δεν σταμάτησε να δαγκώνει τον γιο μου στο κεφάλι, στα πλευρά, στα πόδια… Προσπάθησε να προστατεύσει τον εαυτό του με κάθε τρόπο. Αν ήταν ένα μικρότερο σε ηλικία παιδί τώρα θα ήταν νεκρό. Ο γιος μου μέσα σε όλη αυτή την επίθεση που δέχτηκε από το πιτ μπουλ προσπάθησε και έβαζε όλο το χέρι του μέσα στο στόμα του σκύλου, για να του προκαλέσει εμετό για να σταματήσει και να φύγει. Όταν κάποια στιγμή κατάλαβε ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και τον είχε δαγκώσει στο κεφάλι και στα πλευρά, έκανε ότι λιποθύμησε για να δείξει του σκύλου ότι έχει πεθάνει και να σηκωθεί να φύγει”.

Η μητέρα περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε, όταν ξαφνικά είδε το παιδί της γεμάτο αίματα να εκλιπαρεί για βοήθεια. “Το παιδί μου ήταν σαν ζόμπι, δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Ήταν σοκαρισμένο, ήταν γεμάτο αίματα παντού, στο κεφάλι, στα πόδια, στα πλευρά, στα χέρια. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα μπροστά μου. Περιμέναμε το ασθενοφόρο και επειδή άργησε, πήγαμε μόνοι μας στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και μετά μας έστειλαν με ασθενοφόρο στο Παίδων”.

Το παράπονό της μητέρας είναι πως ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της μέχρι και σήμερα, έστω για μία συγγνώμη, ενώ -όπως υπογραμμίζει- ο σκύλος μάλλον κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στην περιοχή. “Εμένα με έχει στενοχωρήσει το γεγονός πως ο άνθρωπος που έχει το σκύλο δεν έχει έρθει από δω να δει πώς είναι ο γιος μου, δεν με έχει πάρει ένα τηλέφωνο να μου ζητήσει έστω συγγνώμη. Δώσαμε κατάθεση στην αστυνομία και έχουμε πει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου. Νομίζω ότι ο σκύλος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος εκτός και αν τον κρύβει ο ιδιοκτήτης του”.

Ο 11χρονος έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση 3.5 ωρών, για να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει προκαλέσει ο σκύλος στο κεφάλι του, ενώ -όπως αναφέρει- η μητέρα, ο μικρός θα χρειαστεί και δεύτερη χειρουργική επέμβαση: “Ο γιος μου είδε το πρόσωπο του στον καθρέφτη που έχει ξυρισμένο κεφάλι, μετά την επέμβαση, και έβαλε τα κλάματα. Το παιδί είναι πάρα πολύ στεναχωρημένο για όλα αυτά που περνάει. Μου λέει ‘μαμά, είμαι άσχημος με ξυρισμένο κεφάλι’. Εγώ προσπαθώ να του λέω ωραία πράγματα, για να μην στενοχωριέται”.

Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης της μάντρας, που καταγγέλλουν οι γονείς του παιδιού ότι είναι δικό του το πιτ μπουλ, αρνείται τους ισχυρισμούς τους, λέγοντας στο newsit.gr, ότι αρκετές φορές το πιτ μπουλ ερχόταν έξω από τον χώρο που διατηρεί, καθώς έχει και άλλα σκυλιά. 


Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου