Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Ταξίδεψε από Θεσσαλονίκη αποφασισμένος να σκοτώσει ο 64χρονος τον γαμπρό του. - Ήθελε να εκδικηθεί για τον χωρισμό του Πατέρας δύο παιδιών το θύμα .....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πατέρας δύο παιδιών το θύμα - Ο πεθερός τον σκότωσε μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε - Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του 40χρονου θύματος, έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας

Μία νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει από το πρωί την περιοχή της Νίκαιας, όταν έγινε γνωστό πως ένας 64χρονος έστησε καρτέρι θανάτου στον γαμπρό του και τον εκτέλεσε με μία καραμπίνα. Στη συνέχεια ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το έγκλημα έγινε περίπου στις 8.00 το πρωί σε γκαράζ επί της οδού Κυζίκου, κατά τη στιγμή που το 40χρονο θύμα βρισκόταν κοντά στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτό που όπλισε το χέρι του δράστη είναι η πεποίθηση πως ο γαμπρός του ήταν η αιτία χωρισμού με τη γυναίκα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και εκείνη να είχε πάει να μείνει με την κόρη και τον γαμπρό του. Κάτι που, όπως φαίνεται, ο δράστης εξέλαβε ως επιθετική κίνηση καθώς πίστεψε πως το ζευγάρι την κρύβει και θέλησε να εκδικηθεί.

Ταξίδεψε λοιπόν από τη Θεσσαλονίκη αποφασισμένος να σκοτώσει και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Στο μεταξύ, συγγενείς του 40χρονου στην Νίκαια έφτασαν στο σημείο του φονικού, ενημερώθηκαν για όσα συνέβησαν και ξέσπασαν σε κλάματα, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο. 

«Ήταν πολύ καλό ζευγάρι δεν είχαν ακουστεί ποτέ, είχαν δύο παιδάκια» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο έγκλημα που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα καθώς στις 24 Φεβρουαρίου 69χρονος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον 57χρονο γαμπρό του στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.
Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου