Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Αστυνομικοί έπιασαν επ’ αυτοφώρω 9 άτομα να κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα από εταιρεία.....οι 9 Ρομά οδηγήθηκαν στο,,,,,,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, πρωινές ώρες χθες, εννέα ημεδαπούς, ηλικίας από 17 έως 50 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν να κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα από εγκαταστάσεις εταιρείας στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι συμμετέχοντας σε ομάδα που κατευθύνθηκε επιβιβαζόμενοι σε αυτοκίνητα προς την εν λόγω εγκατάσταση, αφού παραβίασαν την περίφραξη, εισήλθαν σε χώρο εργοταξίου εντός της εταιρείας με σκοπό την αφαίρεση μεταλλικών αντικειμένων.

Μετά από ενημέρωση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης και συντονισμένες κατευθύνσεις προς τις ομάδες που περιπολούσαν στην περιοχή, ανωτέρω αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου ακινητοποίησαν τα ανωτέρω άτομα.

Ακολούθως, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα αποδόθηκαν σε υπεύθυνο υπάλληλο της εταιρείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ αναζητούνται συνεργοί τους.

Όπως όλα δείχνουν, η συμμορία των Ρομά ηλικίας από 17 έως 50 ετών, αφού προσέγγισαν το σημείο με αυτοκίνητα, διέρρηξαν την περίφραξη, μπήκαν στον χώρο του εργοταξίου και προσπάθησαν να διαφύγουν με τα αντικείμενα. Άμεσα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής που περιπολούσαν στην περιοχή, ενημερώθηκαν για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, τους οποίους και συνέλαβαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Ακολούθως, οι 9 Ρομά οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους με το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία, ενώ τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα αποδόθηκαν σε υπεύθυνο υπάλληλο της εταιρείας. Τέλος, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα για τα περαιτέρω, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα των Αρχών για την εύρεση των συνεργών τους.

Πηγή ➤https://lawandorder.gr   https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου