Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Μητέρα κα κο ποιού σε τα παιδιά της, 12 και 9 ετών......Η ιστορία ξεκίνησε να ξετυλίγεται πριν μερικές ημέρες όταν......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δράμα διαρκείας για τα παιδιά, καθώς ο πατέρας τους έβαλε τέλος στη ζωή του πριν από μερικές ημέρες - Το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε την φροντίδα τους

Υπόθεση φρίκης εκτυλίσσεται στην Ζάκυνθο με τις Αρχές να περνούν χειροπέδες στη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών έπειτα από καταγγελίες πως τα κακοποιούσε.

Η ιστορία ξεκίνησε να ξετυλίγεται πριν μερικές ημέρες όταν αυτοκόνησε ένας 49χρονος άνδρας στον Άγιο Δημήτριο. Ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο και πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα άφησε σημειώματα.

Μερικές ημέρες μετά, τα παιδιά του 49χρονου, ηλικίας 12 και 9 ετών έφυγαν από το σπίτι που ζούσαν με την μητέρα τους ζητώντας βοήθεια από γειτόνισσα της οικογένειας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του imerazanteη 49χρονη μητέρα κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά εδώ και 3 χρόνια και εκείνα αναζητούσαν τη σωτηρία τους.

Η γυναίκα στην οποία προσέφυγαν για βοήθεια ενημέρωσε την αστυνομία και άμεσα συνελήφθη η 49χρονη μητέρα. Τα παιδιά στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Μετά από εξέταση των ιατρών διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης στο σώμα των παιδιών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε την φροντίδα των δυο ανηλίκων με την μητέρα να αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα.

Έρευνα για το περιστατικό κακοποίησης πραγματοποιεί το Α.Τ. Αλυκών.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου