Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Στρατιωτικός και ο φίλος του παρενοχλούσαν κοπέλες εδώ και ενάμιση χρόνο Σε κάποιες από τις περιπτώσεις που έχουν......

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σε κάποιες από τις πέντε περιπτώσεις που έχουν καταγγελθεί μέχρι στιγμής φέρονται να καταδίωξαν τις γυναίκες

Εδώ και ενάμισι χρόνο φέρονται ότι σκόρπιζαν τον τρόμο σε νεαρές γυναίκες στην πόλη της Ρόδου ένας 32χρονος στρατιωτικός και ένας 26χρονος φίλος του, οι οποίοι τις παρενοχλούσαν με απειλητικό τρόπο και με άσεμνες ερωτήσεις, ενώ σε κάποιες από τις πέντε περιπτώσεις που έχουν καταγγελθεί μέχρι στιγμής φέρονται να τις καταδίωξαν.

Η δράση τους ήρθε στο φως όταν μια 22χρονη κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ρόδου ότι την παρενόχλησαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Στη συνέχεια, άλλη μια νεαρή κατήγγειλε ότι την πλησίασαν την Τρίτη ενώ περπατούσε στην παλιά πόλη και άρχισαν να την παρενοχλούν με τρόπο που την φόβισε.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ανασύρθηκε άλλη μια παρενόχληση σε βάρος μίας φοιτήτριας στην παλιά πόλη, την οποία μάλιστα ο 32χρονος στρατιωτικός τράβηξε από το χέρι παρά τη θέλησή της τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και για την καταγγελία άλλης μιας νεαρής που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2022, σύμφωνα με την οποία η κοπέλα τρομοκρατήθηκε όταν ο 32χρονος την πλησίασε απειλητικά ενώ περπατούσε μαζί με μια φίλη της στην πόλη της Ρόδου και άρχισε να τη ρωτά που μένει και αν έχει ερωτική σχέση. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι αναγκάστηκαν να κρυφτούν σε ένα κατάστημα για να τον αποφύγουν.

Βάσει των στοιχείων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου αλλά διαβιβάστηκε και στην στρατιωτική δικαιοσύνη για τον 32χρονο.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου