Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των μελών ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες μελών σπείρας Ρομά και Βούλγαρων που εξαπατούσαν συστηματικά πολίτες σε όλη τη χώρα. Μάλιστα, σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση της Αστυνομίας, έχουν εξιχναστεί συνολικά 42 περιπτώσεις σε Πάτρα, Ηλεία, Ζάκυνθο, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Γιάννενα, Καρδίτσα, Λάρισα, Κέρκυρα, Ρόδο και Κρήτη.

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται οι συλληφθέντες είναι:

α) απάτη που η ζημία υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 120.000 ευρώ από κοινού και κατ’ εξακολούθηση,

β) διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και γ) παράβαση του νόμου για την πρόληψη και καταστολή νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες με τη χρησιμοποίηση χρηματοπιστωτικού τομέα από κοινού με το αντικείμενο νομιμοποίησης να υπερβαίνει συνολικά τις 120.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες είναι οι εξής:

α) ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Παύλος, της Σπυριδούλας, γεν. 14.12.1989

β) ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Διαμαντής-Πέτρος, του Ασημάκη και της Σοφίας, γεν. 1.1.1992

γ) ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Πέτρος, του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, γεν. 15.2.1967

δ) (επ) STANEVA (ον) DONKA–ANTONIA, του MARIN και της MELI, γεν. 15.9.2002

ε) (επ) NIKOLOV (ον) IVAN, του PETROV και της MARUSIA, γεν. 15.3.1988



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610 695150 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 10.10.2024, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου