Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ...Ισόβια στον δολο φόνο της 19χρονης - «Είχα πιει αλκ οόλ και ναρ κω τι κά και την πυ....... Φωτο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο κατηγορούμενος τον Δεκέμβριο του 2023 δίχως δισταγμό, άρπαξε ένα όπλο, το έστρεψε προς την σύντροφό του και την πυροβόλησε στο κεφάλι 

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά ο δράστης της γυναικοκτονίας που συνέβη στις 3 Δεκεμβρίου 2022 στα Καμίνια του Πειραιά με θύμα μία 19χρονη κοπέλα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στις 25 Απριλίου 2024 με το δικαστήριο να επιβάλει στον 27χρονο άνδρα από την Αλβανία την ποινή της ισόβιας κάθειρξης κρίνοντας πως ο κατηγορούμενος, δίχως δισταγμό, άρπαξε ένα όπλο, το έστρεψε προς την σύντροφο του και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

«Πάνω στον καβγά την πυροβόλησα»

Το κουβάρι του ειδεχθούς εγκλήματος άρχισε να ξεδιπλώνεται περίπου στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου της 3ης Δεκεμβρίου 2022 όταν o δράστης εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου και σε ήρεμο τόνο ανέφερε στους αστυνομικούς επί λέξει τα εξής: «θέλω να παραδοθώ, έχω κάνει χρήση ουσιών και αλκοόλ και πάνω στον καβγά με την κοπέλα μου, την πυροβόλησα».

Άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. μετέβησαν στο ισόγειο διαμέρισμα που συγκατοικούσε το ζευγάρι στα Καμίνια και εντόπισαν τη σορό της 19χρονης να κείτεται στον καναπέ του σαλονιού.


«Το πιστόλι το είχα κρύψει κάτω από τον καναπέ»

Κατά την απολογία του, ο γυναικοκτόνος ισχυρίστηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών δηλώνοντας μετανιωμένος.

«Η γυναίκα αυτή είναι όλη μου η ζωή. Δεν είχα σκοπό να την σκοτώσω. Σχόλασα από τη δουλειά κατά τις 6.00–6.30 το πρωί. Δουλεύω στο μαγαζί... (...) Ήμουνα πιωμένος, είχα πιει πολύ αλκοόλ και είχα πάρει κοκαΐνη. Είχα κάνει 2 γραμμάρια εκείνο το βράδυ. Έπαιρνα μία γραμμή κάθε 20 λεπτά. Είχα πιει και 10 με 12 ποτά. Είχα πιει βότκα και σφηνάκια πολλά με τεκίλα κίτρινη. Έπινα από τις 1.00 μέχρι τις 7.00 παρά. (...) Έφτασα στο σπίτι στις 7.00. Εκείνη είχε σχολάσει και έπινε ποτό σε άλλο μαγαζί. Ήρθε στο σπίτι στις 8.00 με 8.30. Ξαφνικά μου ανοίγει συζήτηση για κάτι στόρι που είχα ανεβάσει στο Instagram. Γενικά μου έβγαζε ζήλια σχετικά με τις κοπέλες. Εκείνη την ώρα της ήρθε μήνυμα στο Instagram και το έσβησε. Την ρώτησα τι έσβησε και μου είπε “το γκομενάκι μου, αυτόν με τον οποίο έκανα σεξ” και άρχισε να περιγράφει με ειρωνεία τι έκαναν. (...) Της έλεγα “σταμάτα” γιατί ήξερε ότι αυτό με ενοχλεί. Της είπα ότι αν το είχε κάνει να σηκωθεί να φύγει. Τότε μαύρισαν όλα. Δεν θυμάμαι, πως έκανα αυτή την πράξη. Της φώναζα “σταμάτα, σταμάτα να μου τα λες, φύγε από το σπίτι”. Το πιστόλι το είχα κρύψει στο πάτωμα, κάτω από τον καναπέ. Ήταν κρυμμένο το πιστόλι εκεί πάντα. Την πυροβόλησα χωρίς να καταλάβω. Μετά καθιστός πέταξα το πιστόλι με το δεξί μου χέρι στο πάτωμα κάτω. Έχω κενό μνήμης σε πολλά πράγματα, ήμουνα θολωμένος και μαγκωμένος. Όλα είχαν μαυρίσει» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Η απόφαση ήταν μονόδρομος»

Δείτε βίντεο: Πειραιάς: Ισόβια στον δολοφόνο της 19χρονης -  «Είχα πιει αλκοόλ και ναρκωτικά και την πυροβόλησα»

 


 Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου