Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Αμοιβαίες μεταθέσεις αστυνομικών με ... "προξενήτρα" την ΣΚΑΥ, Τώρα και στο bloko.gr



Police-Voice blog ➤
Άλλη μια ωραία πρωτοβουλά της ΣΚΑΥ Θεσσαλονίκης, την οποία μπήκαμε στον πειρασμό να την αντιγράψουμε, να την προωθήσουμε αλλά και να την "οικειοποιηθούμε" με την έννοια και της προβολής, αλλά και του ανοίγματος δικού μας χώρου για προβολή παρομοιων αιτημάτων για αμοβαίες μεταθέσεις αστυνομκών, πυροσβεστών και λιμενκών, μέσω της γνωστής πρακτικής επικοινωνίας του bloko.gr με το αναγνωστικό του κοινό. Είτε δηλαδή στο info@bloko.gr είτε με καταχώρηση στα σχόλια, της
συγκεκριμένης ή όποιας άλλης ανάρτησης.

Για να μην κατηγορηθούμε όμως για "δολιοφθορά" της προσπάθειας ή για "υπεξαίρεση" της πρότασης , παραθέτουμε αφενός το εισαγωγικό σχόλιο στη σελίδατης ΣΚΑΥ στο facebook του Γιώργου Δεληγιώργη και στη συνέχεια τα πρώτα αιτήματα για αμοιβαίες μεταθέσεις που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΣΚΑΥ
"Προχωράμε ένα βήμα ακόμα για να βοηθήσουμε τον συνάδελφο! Στείλετε μας τις επιθυμίες σας για αμοιβαίες μεταθέσεις! Καταχωρήστε τις άμεσα στο δημοφιλέστερο συνδικαλιστικό site! Για περισσότερες πληροφορίες ή για να καταχωρήσουμε την αμοιβαία σας, στείλτε μας ένα email στο skaythess@gmail.com ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας."
 Ο Γιώργος Δεληγιώργης
  • Βαθμοφόρος [Ανθυπαστυνόμος] που υπηρετεί στο Α.Τ. Ύδρας, επιθυμεί αμοιβαία μετάθεση με ομοιόβαθμό του από οποιαδήποτε Υπηρεσία της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης.
  • Βαθμοφόρος [Ανθυπαστυνόμος] που υπηρετεί στη Δ/νση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, επιθυμεί αμοιβαία μετάθεση με ομοιόβαθμό του από οποιαδήποτε Υπηρεσία της Α.Δ. Πιερίας.
  • Υπαρχιφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Α.Δ. Χανίων, επιθυμεί αμοιβαία μετάθεση με ομοιόβαθμό του από οποιαδήποτε Υπηρεσία της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης.
  • Αξιωματικός [Υπαστυνόμος Β΄] που υπηρετεί στην Α.Δ. Χαλκιδικής, επιθυμεί αμοιβαία μετάθεση με ομοιόβαθμό του από οποιαδήποτε Υπηρεσία της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης.
  • Αστυφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Γ.Α.Δ.Θεσσαλονίκης, επιθυμεί αμοιβαία μετάθεση με ομοιόβαθμό του από οποιαδήποτε Υπηρεσία της Α.Δ. Σερρών.
  • Αστυφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Α.Δ. Ηρακλείου, επιθυμεί αμοιβαία μετάθεση με ομοιόβαθμό του από οποιαδήποτε Υπηρεσία της Α.Δ. Πρέβεζας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να καταχωρήσουμε την αμοιβαία σας, στείλτε μας ένα email στο skaythess@gmail.com
 
.
Πηγή ➤http://www.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου