Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Καταστροφική σκέψη για αύξηση κόστους της Τουρκικής βίζας σε 70 ευρώ



Police-Voice blog ➤
Ανάστατοι είναι οι φορείς και οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό στα νησιά κυρίως του Αιγαίου, με αφορμή μία πληροφορία που έχει φτάσει στα αυτιά τους, ότι η χώρα μας πρόκειται να αυξήσει το κόστος της βίζας που εκδίδουν οι Τούρκοι επισκέπτες για να έρθουν στην Ελλάδα, από 35 ευρώ που είναι τώρα στα 70.
Το θέμα έχει απασχολήσει και τις Τουρκικές αρχές, όπως και του τοπικούς φορείς που ασχολούνται με τον τουρισμό, εκτιμώντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό και για τις δύο χώρες.
Οι Τούρκοι τουρίστες δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αυτό το κόστος της βίζας – μία τετραμελής οικογένεια θα χρειάζεται περίπου  280 ευρώ – και θεωρούν ότι μία τέτοια ενέργεια από την Ελληνική πλευρά, θα είναι αποτρεπτική για την επίσκεψη των Τούρκων τουριστών στα Ελληνικά νησιά.
Από την άλλη πλευρά οι φορείς και οι επαγγελματίες των νησιών του Αιγαίου που ασχολούνται με τον τουρισμό, σημειώνουν ότι η αύξηση των επισκεπτών από την Τουρκία τα τελευταία χρόνια, έσωσε πολλούς επαγγελματίες από τη χρεοκοπία και πως μία τέτοια αύξηση στο κόστος της Τουρκικής βίζας, θα σημαίνει την ταφόπλακα στην εξ ανατολών τουριστική ανάπτυξη της χώρας μας.
Πηγή ➤.lesvos gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου