Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Το σκληρό δίκτυο του Αλλοδαπών, οι κρίσεις, οι αδιάφθοροι, η ΕΥΠ και ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ



Police-Voice blog ➤
Τις τελευταίες ημέρες λόγοι υγείας μας αναγκασαν να παραμείνουμε απλοί θεατές των εξελίξεων και των αποκαλύψεων για το μεγάλο δίκτυο του Αλλοδαπών, της ΕΥΠ και όπερ έδει δείξαι από την προϊούσα ροή της έρευνας, συνδεόμενων σπαραγμάτων και
της ΔΑΕΕΒ, που όλοι μαζί ή μεμονωμένοι, απασχόλησαν την κοινή γνώμη στο παρελθόν και κάποιοι απο αυτούς με έργα και ημέρες στην... Ακροναυπλία.
Πριν από τις αποκαλύψεις, βάζαμε "εσωτερικού" είδους στοίχημα ότι το έργο του νέου δικτύου δεν τελείωσε στις κρίσεις- ειδούς του Μαρτίο, αλλά επρόκειτο να ολοκληρωθεί κατά το ... θερινο ηλιοστάσιο των συμπληρωματικών- παραπληρωματικών καρατομήσεων και μάλιστα με νέες μετά των Στάθη, Φραγκίσκου, Τζοΐτη ισχυρής έκπληξης και έντασης.
Για να στηθεί ολόκληρο το φράγμα του ελέγχου, χρειάζονται στο δίκτυο μας τουλάχιστον δύο ακόμα νευραλγικές υπηρεσίες. Η ΕΥΠ, όπως έχουμε γράψει στις 8 Μαρτίου έχει τεθεί υπό νέο ασφυκτικό έλεγχο. Για να συντελεστεί η τελική λύση λοιπόν, απομένουν δύο υπηρεσίες και ο νοών νοείτο. Η Ασφάλεια Αττικής και οι αδιάφθοροι που διενεργούν την εσωτερική έρευνα. Κρατείστε αυτά τα δεδομένα, όπως επίσης και ότι για την Ασφάλεια προορίζονταν άλλος μνηστήρας, όμως μετά την αποκάλυψη από το bloko.gr της διαφαινόμενης εξ εφόδου κατάληψης, αποφασίστηκε η αναβολή σχεδίου για λίγους μήνες. Για τις νέες επικείμενες κρίσεις.
Μόνο που από τότε άλλαξαν πολλά. Και κυρίως αυτό που φαίνεται ν' αλλάζει είναι το πρόσωπο του νέου αρχηγού. Ο αστάθμητος παράγοντας για τη συντέλεια, είναι ότι άλλαξαν οι πολιτικοί συσχετισμοί. Ισχυροποιήθηκε δυστυχώς γι αυτούς πάρα πολύ ο κ. Πανούσης, ο οποίος δείχνει ότι δεν διατίθεται να δώσει πιστωση χρόνου και περιθώριο ανοχής σε οτιδήποτε και κυρίως σε οποιονδήποτε κινείται πάνω σε συνιστώσες που δεν συμβαδίζουν με τη συντεταγμένη νομιμότητα.
.
Πηγή ➤.bloko.gr

1 σχόλιο: