Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΕΡΙΞΕ βόμβα ΣΟΚ! Ο Τέρενς Κουίκ…Όλα τα λεφτά ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Δημήτρη Οικονόμου για το θέμα. «Τον πείραξαν τα ταξίδια τον Τέρενς»

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΤΕΡΕΝΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ???  ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ! !
Δείτε την απάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών σε ανάρτηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής στο Twitter
«O Τσίπρας δεν είναι μόνο αριστερά, όπως έχει κολλήσει η βελόνα, υπάρχουμε και εμείς» αναφέρει ο Τέρενς Κουίκ απευθυνόμενος στον Νίκο Παππά, υπενθυμίζοντάς του την προσέγγιση με τους «Καραμανλικούς» που, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εξωτερικών, πρέπει να επιχειρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όλα ξεκίνησαν, όταν, σε ανάρτησή του, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, έγραψε: «Αποφασιστικότητα, Αγωνιστικότητα και Ρεαλισμός. Τα διλήμματα πλέον είναι αμείλικτα».
Απαντώντας, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υφυπουργός Εξωτερικών… επανεμφανίστηκε, αναφέροντας: «Και κάτι ακόμα Νίκο. Προσέγγιση των δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών και κυρίως των καραμανλικων που βλέπουν το κόμμα τους να αλλάζει ταυτότητα και χαρακτηριστικά και δεν το θέλουν. Δεν το ψηφίζουν. Ο Τσίπρας δεν είναι μόνο αριστερά όπως έχει κολλήσει η βελόνα. Υπάρχουμε και εμείς».
magikos_dialogos
Όλα τα λεφτά ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Δημήτρη Οικονόμου για το θέμα. «Τον πείραξαν τα ταξίδια τον Τέρενς»
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου