Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Έσπασαν το παθολογικό ιατρείο στο Βλυχό Μεγάρων Περίεργα προεκλογικά παιχνίδια με τους ρομά στα Μέγαρα ΦΩΤΟ

http://police-voice.blogspot.com/


Police-Voice blog ➤
Έσπασαν το παθολογικό ιατρείο στο Βλυχό Μεγάρων
Περίεργα προεκλογικά παιχνίδια με τους ρομά στα Μέγαρα
Την ώρα που ασχολούμαστε όλοι με τα ψηφοδέλτια των κομμάτων και το εκλογικό αποτέλεσμα, ούτε στα ψιλά δεν πέρασε η είδηση ότι ενας και μόνος ρομά έσπασε τα πάντα στο παθολογικό ιατρείο στο Βλυχό Μεγάρων, για ασήμαντη αφορμή. Εκείνο που προκαλεί μεγαλύτερη ακόμη αγανάκτηση ωστόσο είναι ότι «κυνηγήθηκαν» όσοι ανέφεραν το γεγονός στα social media, κατηγορήθηκαν για ρατσισμό, ενώ άλλοι λασπολόγοι ανέφεραν οτι σκοπός τους ήταν, να «προκαλέσουν ζημιά στην εκλογική διαδικασία».

Ο ρομά, έσπασε μέσα στο κτήριο ότι βρήκε μπροστά του, μεταξύ αυτών κι έναν απινιδωτή αξίας 20.000 ευρώ, ενώ βγαίνοντας στην αυλή τσάκισε κι ένα αυτοκίνητο ενός γιατρού, ζητώντας να… τον συλλάβουν. Η αστυνομία ήρθε, ο ρομά συνελήφθη, αλλά επειδή κανένας δεν έκανε μήνυση, αφέθηκε λίγο αργότερα ελεύθερος, παρά τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο δήμαρχος Μεγάρων Δημήτρης Σταμούλης, αναφέρει ότι τα επεισόδια στο Κέντρο Υγείας του Βλυχού, είναι πολύ συχνά με τους ρομά να τα σπάνε και να κάνουν φασαρίες, καθώς δεν υπάρχει φύλαξη. Οι «σεκιούριτι» που κάποτε φύλαγαν το κτήριο και κάπως μετριάζονταν τα περιστατικά βίας, έχουν καταργηθεί και το μόνο που μπορεί να κάνει ο δήμος, είναι να μιλά συχνά με την αστυνομία για να πηγαίνουν περιπολίες ανδρών και μοτοσυκλετιστών της ΔΙΑΣ συχνά πυκνά έξω και γύρω από τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας, κάτι που δεν είναι εφικτό κάθε μέρα.

Η παράνοια έχει χτυπήσει κόκκινο επι διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αποθρασύνοντας όχι μόνο τους ρομά, αλλά και τους προστάτες τους, που προσπορίζουν πολιτικά οφέλη (αδύναμα να νοθεύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, όπως απεδείχθη εκ των υστέρων)με αποτέλεσμα, κάποιοι να νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου και να κάνουν ότι γουστάρουν, να τραμπουκίζουν, να πυροβολούν στον αέρα, να σπάνε και να προπηλακίζουν κόσμο.

Ο φόβος έχει εδραιωθεί στα Μέγαρα και όπου υπάρχουν καταυλισμοί ρομά, αν και δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι όλοι είναι ίδιοι ή ότι όλοι έχουν έφεση σε παράνομες πράξεις ή συμπεριφορές, αλλά το σπάσιμο του ιατρείου στο Βλυχό και η καταστροφή ακριβών μηχανημάτων που δύσκολα θ’ αντικατασταθούν από το χρεοκοπημένο σύστημα υγείας, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Χώρια τον τρόμο που έζησαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές που είναι εντελώς απροστάτευτοι απέναντι στον κάθε τραμπούκο.

Το «κανάκεμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ για να κερδηθούν μερικές ψήφοι, καταγγέλλουν οι ίδιοι οι ρομά των Μεγάρων, όχι μόνο στο δήμο, αλλά και στους υποψήφιους της περιοχής, όπου δήθεν εκπροσωπούνται από κάποια κα Δημητρίου που περιέφερε την ιδιότητα της ως δήθεν εκπρόσωπος των καταυλισμών. Ντόπιοι ωστόσο καταγγέλλουν ότι οι περισσότεροι «κάτοικοι» των καταυλισμών στα Μέγαρα, είναι ρουμάνοι, βούλγαροι ή άλλες εθνότητες και άρα δεν μπορούν να ψηφίσουν, οπότε ποιους ακριβώς εκπροσωπεί αυτή η κυρία;

Ακόμη και οι ίδιοι οι ρομά, κατήγγειλαν την δράση της επισημαίνοντας ότι είναι από την Αγία Βαρβάρα κι όχι από τη δική τους περιοχή και ότι ουδέποτε της επέτρεψαν 
YGEIA 1
YGEIA 2
YGEIA
Πηγή ➤ρεπορτάζ του ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου