Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Απόπειρα αρπαγής ατόμου & να ζητήσουν λύτρα στο κέντρο της Αθήνας - Συλλήψεις από την Άμεση Δράση

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Το σοκαριστικό περιστατικό που παρουσιάζει αποκλειστικά το L&O, εξελίχθηκε στις 16:30 το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Λιοσίων

Εικόνες σοκ στην καρδιά της Αθήνας. Τέσσερα άτομα προσπάθησαν δια της βίας να βάλουν σε πορτ παγκάζ ενός αυτοκινήτου Volkswagen, έναν Σύριο και στην συνέχεια να ζητήσουν λύτρα από τους συγγενείς του.

Το σοκαριστικό περιστατικό που παρουσιάζει αποκλειστικά το L&O, εξελίχθηκε στις 16:30 το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Λιοσίων. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έλαβαν σήμα για το συμβάν και χωρίς χρονοτριβή και απόλυτο επαγγελματισμό, μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν το παρολίγον θύμα της αρπαγής, έναν 35χρονο από τη Συρία.

Ο άνδρας, ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, κατάφερε να διαφύγει από τους δράστες όταν αντιστάθηκε σθεναρά και ξεκίνησε να καλεί σε βοήθεια. Οι αστυνομικοί ζήτησαν πληροφορίες για τους δράστες και μετά από συντονισμένες ενέργειες, κατάφεραν να εντοπίσουν το ύποπτο όχημα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, με την συνδρομή ΟΠΚΕ, ακινητοποίησαν δυο άτομα που μόλις είχαν αποβιβαστεί από το όχημα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι συλληφθέντες είναι επίσης Σύροι, ενώ ο ένας από αυτούς, είχε απασχολήσει τις αρχές το 2008, όταν είχε πυροβολήσει ένα άτομο και του είχε αφαιρέσει 20.000 ευρώ.

tezaris.law.order@gmail.com

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου