Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Συνελήφθη στα Ιωάννινα καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός επικίνδυνου αλλοδαπού κακοποιού

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στα ίχνη ενός επικίνδυνου αλλοδαπού κακοποιού που κρυβόταν στα Ιωάννινα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα από δικαστικές αρχές της Αθήνας και της Χαλκίδας και του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του αλλοδαπού είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του 9ου Τακτικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Χαλκίδας για επικίνδυνη σωματική βλάβη με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο φυγόποινος θα οδηγηθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί και στη συνέχεια θα εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ενώ τον έψαχναν με ένταλμα

Σαν… κύριος επιχείρησε να επιστρέψει στη χώρα από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο ένας αλλοδαπός, παρ’ όλο που γνώριζε ότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών! Μάλιστα, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι διώκεται και με ένταλμα σύλληψης για τον ίδιο λόγο! Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Στην Κέρκυρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του 10ου Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, καθώς και βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για απάτη. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που διέτξαε να μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου