Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Τέσσερις ανεμβολίαστοι σε εσωτερικά δωμάτια… Εβρεξε πρόστιμα και λουκέτα σε στρ ιπτι τζάδικο και μπουζούκια στο «Ποσειδώνιο» και το «Franjeliko»,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τέσσερις ανεμβολίαστοι σε εσωτερικά δωμάτια… strip club στη Θεσσαλονίκη. Πρόστιμο 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη, 7ήμερη αναστολή λειτουργίας και 300 ευρώ σε κάθε πελάτη.

Δύο 10χίλιαρα «έπεσαν» σε δύο γνωστά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, στο «Ποσειδώνιο» όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και το «Franjeliko», όπου τραγουδά ο Σταμάτης Γονίδης, καθώς διαπιστώθηκε ότι πολλοί από τους θαμώνες διασκέδαζαν όρθιοι. Πέρα από το χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας στα δύο καταστήματα.

Αντίστοιχο 10χίλιαρο και «λουκέτο» μίας εβδομάδας επιβλήθηκε σε γνωστό κλαμπ της Κέρκυρας, το οποίο έχει χωρητικότητα 3.000 ατόμων και το βράδυ του Σαββάτου διασκέδαζαν 1.000 άτομα σε αυτό, αρκετοί όρθιοι και τουλάχιστον 40 χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Μόνο το Σάββατο επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους περίπου 400.000 ευρώ, ενώ από την έναρξη εφαρμογής των μέτρων έχουν βεβαιωθεί συνολικά 9.967 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 2.369 άτομα. Το συγκεκριμένο 24ωρο καταγράφηκαν 93 παραβάσεις και έγιναν 9 συλλήψεις

για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Στην Κεντρική Μακεδονία συνελήφθη ιδιοκτήτης καφετέριας-μπαρ, επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση δύο πελατών στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και από 300 ευρώ πρόστιμο στους 2 πελάτες, ενώ συνελήφθη επίσης ο προσωρινά υπεύθυνος καφέ-μπαρ και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.

Στη Θεσσαλία συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, στους οποίους επιβλήθηκαν πρόστιμα των 2.000 ευρώ για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών και πελατών χωρίς πιστοποιητικό σε εσωτερικό χώρο του καταστήματος. Σε Θεσσαλονίκη, Νότιο και Βόρειο Αιγαίο επιβλήθηκαν πρόστιμα σε ψητοπωλείο, πιτσαρία, εστιατόριο και κέντρο διασκέδασης για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών και πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στην Ηπειρο επιβλήθηκε πρόστιμο των 5.000 ευρώ σε πρόεδρο ξενοδοχειακής μονάδας για τη διενέργεια εκδήλωσης με ζωντανή μουσική.

Στην Αττική έγιναν 8 συλλήψεις τα πρόστιμα των 10.000 και 2.000 ευρώ έπεσαν «βροχή», σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καφέ, μπαρ, κυρίως για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών, από τα οποία δεν εξαιρέθηκαν και οι ίδιοι οι πελάτες.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου