Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Στέλνουν «πακέτο» τον Ρουμάνο που κατηγορείται ότι τσιμέντωσε τη Μόνικα Εκδίδεται τελικά

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Εκδίδεται αύριο από τις Ολλανδικές αρχές

Εκδίδεται τελικά αύριο στην Ελλάδα ο καταζητούμενος Ρουμάνος σύντροφος της άτυχης Μόνικα Γκιους, το πτώμα της οποίας βρέθηκε τσιμεντωμένο στην αυλή του σπιτιού της στην Κυπαρισσία, την 1η Σεπτεμβρίου, όπως αποκάλυψε στην «Espresso» ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος του 39χρονου αλλοδαπού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 42χρονης Ρουμάνας μητέρας τριών παιδιών.

Από την Εύα Παπαδάτου
«Ο εντολέας μου είναι έτοιμος να απολογηθεί και να συμβάλει στην αποκάλυψη της αλήθειας, ώστε να βρεθεί ο ένοχος της φρικτής αυτής πράξης. Ας έχουμε υπομονή, γιατί φτάνει η ώρα της αλήθειας και τον λόγο έχει πια η Δικαιοσύνη» δήλωσε ο κ. Νουλέζας, ο οποίος ανέφερε ότι ο 39χρονος εξακολουθεί να υπεραμύνεται με σθένος της αθωότητάς του.

Ο Ρουμάνος παραδόθηκε στην ολλανδική αστυνομία την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και κατόπιν οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στο Αϊντχόφεν, που του απήγγειλε κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση με την οποία θα δικαστεί στην Ελλάδα. Εκτοτε κρατείται σε φυλακές του Αμστερνταμ, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την επιθυμία του -σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Νουλέζας- να εκδοθεί στη χώρα μας σε εκτέλεση του διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του. «Θέλει να δικαστεί σε ελληνικό δικαστήριο γιατί το έγκλημα έγινε στην Ελλάδα, ενώ δεν έχει νομικό παραστάτη στην Ολλανδία και το δικαστήριο διέκοψε κατόπιν τούτου» εξήγησε στην «Espresso» ο γνωστός ποινικολόγος.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του Ρουμάνου χάθηκαν λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της Μόνικα Γκιους, τον περασμένο Φεβρουάριο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πει σε φίλο του πως θα επέστρεφε στην πατρίδα του όπου βρήκε καλύτερη δουλειά, ενώ είχε ισχυριστεί ότι η 42χρονη νοσηλευόταν στην Καλαμάτα έπειτα από τροχαίο. Το τσιμεντωμένο πτώμα αποκαλύφθηκε μετά την επίσκεψη του ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου έμενε το ζευγάρι των Ρουμάνων στην Ανω Πόλη.

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου