Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Νέα επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Τερψιθέας Σταυρούπολη, όταν ομάδες νεαρών που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν ξαφνικά στους συγκεντρωμένους στην πλατεία.

Τον γύρo της Ελλάδας κάνουν οι σκηνές βίας μεταξύ αριστερών οργανώσεων και μαθητών του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου μέλη της ΚΝΕ μοίραζαν φυλλάδια έξω από τα δύο ΕΠΑΛ, γεγονός που εξόργισε τους μαθητές, οποίοι τους εκδίωξαν κακήν κακώς.

Σε απάντηση την επομένη ημέρα, αριστερές οργανώσεις (φοιτητικοί σύλλογοι κατά τα συστημικά ΜΜΕ) οργάνωσαν «αντιφασιστική» πορεία έξω από τα δύο επαγγελματικά λύκεια κρατώντας λοστούς και φορώντας κράνη(!), που είχε ως αποτέλεσμα τις σκηνές βίας μεταξύ μαθητών και κομμουνιστών με τους δεύτερους να τρέπονται σε φυγή.

Οι αριστερές οργανώσεις δεν το έβαλαν κάτω και σήμερα πάλι βρέθηκαν έξω από τα δύο ΕΠΑΛ αναζητώντας «ρεβάνς», χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία καθώς στο σημείο βρίσκονταν και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες όπως αποδεικνύεται τους προστάτεψαν από αντεπιθέσεις των μαθητών, ενώ εκπρόσωποί των αριστερών διαμαρτύρονταν στους δημοσιογράφους για την απουσία της αστυνομίας.


πλατεια_τερψιθεας_σταυρουπολη

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ που έφτασαν στο σημείο έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών για να απομακρύνουν τις ομάδες νεαρών ενώ δικυκλιστές αστυνομικοί έκαναν αναζητήσεις στα γύρω στενά.




Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου