Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Πέραμα: Ποινική δίωξη και στη μητέρα της 6χ ρονης που κα κο ποιήθηκε από τον Ιρακινό...Η μάνα κατηγορείται για συνέργεια...Κάμερα ασφαλείας «έδειξε»....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η μάνα της ανήλικης κατηγορείται για συνέργεια σε βιασμό - Κάμερα ασφαλείας «έδειξε» τον 43χρονο να φιλάει το παιδί στο πρόσωπο παρουσία της μητέρας του

Μια «περίεργη» τροπή λαμβάνει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 6χρονου κοριτσιού από το Πέραμα με δράστη τον 43χρονο Ιρακινό καθώς ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά άσκησε ποινική δίωξη τόσο στον φερόμενο ως δράστη όσο και στην 28χρονη μητέρα της ανήλικης.

Ο αλλοδαπός αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για τις άσεμνες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, ωστόσο, οι Αρχές βάζουν στο «μικροσκόπιο» και τον ρόλο της μάνας η οποία φέρεται να είχε συμμετοχή στον βιασμό της 6χρονης κόρης της.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος Ιρακινός, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οδηγήθηκε χθες το πρωί στα δικαστήρια Πειραιά.

Εκεί, ο Εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό ανήλικου κατ' εξακολούθηση, γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, κατάχρηση ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του και που του εμπιστεύθηκαν να φυλάσσει έστω και προσωρινά τον ανήλικο.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του τακτικού Ανακριτή ενώπιον του οποίου αναμένεται να οδηγηθεί ο 43χρονος στις 11 το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να απολογηθεί.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος και της μητέρας του θύματος για συνέργεια σε βιασμό ανήλικου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Κρίσιμα θεωρούνται τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη το κορίτσι καθώς και η κατάθεσή του για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης στο αποθηκάκι του πλυντηρίου αυτοκινήτων στο οποίο έμενε και εργαζόταν ο Ιρακινός.

Αρχικά, η ανήλικη είχε αναφέρει στη μητέρα της πως ο 43χρονος την χάιδευε στα γεννητικά της όργανα πάνω από τα ρούχα αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε πως κάποια στιγμή ο «Άγγελος» προχώρησε και εσωτερικά.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πλυντηρίου καθώς, όπως υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης, σε αυτό η μάνα φαίνεται να βρίσκεται συνεχώς μαζί με το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα από τα πλάνα διακρίνεται ο 43χρονος να φιλάει το παιδί στο πρόσωπο παρουσία της μητέρας του, στη συνέχεια να φιλάει και την 28χρονη, να χαιρετιούνται και να φεύγουν από το πλυντήριο.


Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου