Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Δεν ιδρώνει το αυτί τους! Σε τραγική κατάσταση ο στόλος των λεωφορείων...Κομμάτι οροφής έπεσε στα κεφάλια γυναικών...Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά μέσα σε «σαπάκια» λεωφορεία, τα οποία κυκλοφορούν χωρίς την απαραίτητη συντήρηση, με τις ζωές των επιβατών να βρίσκονται σε κίνδυνο!

Λίγες ημέρες μετά από την κατάρρευση οροφής του λεωφορείου 040 στην Καλλιθέα και την πόρτα που ξεκόλλησε στο Α1, οι επιβάτες της λεωφορειακής γραμμής Χ95 έντρομοι είδαν τμήμα της οροφής του οχήματος να πέφτει στα κεφάλια τους!

Δύο γυναίκες που κάθονταν στα καθίσματα του λεωφορείου που κινούνταν προς το αεροδρόμιο, τρομοκρατήθηκαν όταν αισθάνθηκαν να πέφτει επάνω τους το κομμάτι της οροφής και ήταν πολύ τυχερές που δεν τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με το Athens Transport, ο οδηγός συνέχισε κανονικά το δρομολόγιο, ενώ το κομμάτι της οροφής, παρέμεινε στο σημείο που έπεσε μέχρι να φτάσουν στο Αεροδρόμιο.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για γραμμή που εξυπηρετεί πολύ κόσμο και κυρίως το καλοκαίρι, όπου πολλοί τουρίστες κατευθύνονται προς το Ελ. Βενιζέλος. 

Ο στόλος των λεωφορείων βρίσκεται σε τραγική κατάσταση με τα επικίνδυνα ατυχήματα να είναι σχεδόν καθημερινά, ωστόσο δεν ιδρώνει το αυτί τους, παρά το γεγονός ότι θρηνούμε 57 ανθρώπους στα Τέμπη. 

Πηγή ➤  https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου